29 oktober 2021 00:42
Fotboll

TV: City utklassat av Ljungskile – se matchen i repris

TV: City utklassat av Ljungskile – se matchen i repris TV: City utklassat av Ljungskile – se matchen i repris
24 oktober 2021 19:24
Fotboll

Höjdpunkter: Se målen från Citys match mot Trollhättan

Höjdpunkter: Se målen från Citys match mot TrollhättanHöjdpunkter: Se målen från Citys match mot Trollhättan

TV: Se citys möte med Trollhättan i repris

TV: Se citys möte med Trollhättan i reprisTV: Se citys möte med Trollhättan i repris
16 oktober 2021 20:39
Fotboll

Höjdpunkter: City chockvände mot ÅFF - se målen från derbyt här

Höjdpunkter: City chockvände mot ÅFF - se målen från derbyt här Höjdpunkter: City chockvände mot ÅFF - se målen från derbyt här
16 oktober 2021 18:55
Krönika

Erik Winell: Äntligen Åtvid! – och kan Linköpings herrfotboll flyga?

Äntligen Åtvid! – och kan Linköpings herrfotboll flyga?Äntligen Åtvid! – och kan Linköpings herrfotboll flyga?
16 oktober 2021 18:42
Fotboll

City vände derbyt: "Vi förtjänade segern"

City vände derbyt: "Vi förtjänade segern"City vände derbyt: "Vi förtjänade segern"
16 oktober 2021 18:16
Fotboll

FC Linköping avgjorde i andra halvlek mot Åtvidabergs FF

FC Linköping avgjorde i andra halvlek mot Åtvidabergs FFFC Linköping avgjorde i andra halvlek mot Åtvidabergs FF
16 oktober 2021 18:04
Fotboll

City vinnare i Östgötaderbyt – Här är våra fem punkter

City vinnare i Östgötaderbyt – Här är våra fem punkterCity vinnare i Östgötaderbyt – Här är våra fem punkter
16 oktober 2021 00:42
Fotboll

Linköping City vände borta mot ÅFF - se matchen här

Linköping City vände borta mot ÅFF - se matchen härLinköping City vände borta mot ÅFF - se matchen här
9 oktober 2021 19:34
Fotboll

Höjdpunkter: Se målen från Citys möte med Oskarshamn

Höjdpunkter: Se målen från Citys möte med OskarshamnHöjdpunkter: Se målen från Citys möte med Oskarshamn

TV: City behövde vinna - men föll mot serieledaren

TV: City behövde vinna - men föll mot serieledarenTV: City behövde vinna - men föll mot serieledaren
8 oktober 2021 13:30
Fotboll

GUIDE: Vi sänder tio matcher i helgen - viktiga poäng på spel

GUIDE: Vi sänder tio matcher i helgen - viktiga poäng på spelGUIDE: Vi sänder tio matcher i helgen - viktiga poäng på spel
2 oktober 2021 19:24
Fotboll

Höjdpunkter: Se det bästa från Citys möte med Utsikten

Höjdpunkter: Se det bästa från Citys möte med UtsiktenHöjdpunkter: Se det bästa från Citys möte med Utsikten
2 oktober 2021 18:20
Fotboll

FC Linköping förlorade borta mot Utsikten

FC Linköping förlorade borta mot UtsiktenFC Linköping förlorade borta mot Utsikten
1 oktober 2021 23:24
Fotboll

LIVE-TV: Förlust för City mot Utsikten – matchen slutar 2-0

LIVE-TV: Förlust för City mot Utsikten – matchen slutar 2-0LIVE-TV: Förlust för City mot Utsikten – matchen slutar 2-0
25 september 2021 19:31
Fotboll

Förlust för FC Linköping hemma mot Qviding

Förlust för FC Linköping hemma mot QvidingFörlust för FC Linköping hemma mot Qviding
25 september 2021 17:21
Fotboll

Höjdpunkter: Se det bästa från Citys möte med Qviding

Höjdpunkter: Se det bästa från Citys möte med QvidingHöjdpunkter: Se det bästa från Citys möte med Qviding
24 september 2021 23:01
Fotboll

LIVE-TV: Tung förlust för City – Qviding vinner med 1-0

LIVE-TV: Tung förlust för City – Qviding vinner med 1-0  LIVE-TV: Tung förlust för City – Qviding vinner med 1-0