Simon Sverre målskytt när Hägerstad föllSimon Sverre målskytt när Hägerstad föll

Marcus Carlsson målskytt när Linköping Mighty Ravens föllMarcus Carlsson målskytt när Linköping Mighty Ravens föll
7 januari 2024 18:58
Ishockey

Linköping Mighty Ravens föll med 3-5 mot Skärblacka

Linköping Mighty Ravens föll med 3-5 mot SkärblackaLinköping Mighty Ravens föll med 3-5 mot Skärblacka
29 november 2023 21:06
Ishockey

Förlust på hemmaplan för Linköping Mighty Ravens mot Skärblacka

Förlust på hemmaplan för Linköping Mighty Ravens mot SkärblackaFörlust på hemmaplan för Linköping Mighty Ravens mot Skärblacka
9 november 2023 21:19
Ishockey

Knapp seger för Linköping Mighty Ravens mot Skärblacka

Knapp seger för Linköping Mighty Ravens mot SkärblackaKnapp seger för Linköping Mighty Ravens mot Skärblacka
18 oktober 2023 21:09
Ishockey

Linköping Mighty Ravens tappade matchen i tredje perioden mot Skärblacka

Linköping Mighty Ravens tappade matchen i tredje perioden mot SkärblackaLinköping Mighty Ravens tappade matchen i tredje perioden mot Skärblacka
7 oktober 2023 18:50
Fotboll

Björsäter åker ur serien efter ny förlust

Björsäter åker ur serien efter ny förlustBjörsäter åker ur serien efter ny förlust

Falerum tappade ledningen mot Skärblacka

Falerum tappade ledningen mot SkärblackaFalerum tappade ledningen mot Skärblacka

Jonathan Lindblom fixade segern för Tallboda

Jonathan Lindblom fixade segern för TallbodaJonathan Lindblom fixade segern för Tallboda
4 augusti 2023 20:00
Norrköping

Fabian, 32, gjorde fotbollsintresset till ett jobb: "En pojkdröm"

Fabian, 32, gjorde fotbollsintresset till ett jobb: "En pojkdröm"Fabian, 32, gjorde fotbollsintresset till ett jobb: "En pojkdröm"
Slumpen som avgjorde: "Ett bananskal"Om nya podden: "Aldrig gjorts tidigare"
28 juni 2023 21:05
Fotboll

Wreta Kloster vann enkelt hemma mot Skärblacka

Wreta Kloster vann enkelt hemma mot SkärblackaWreta Kloster vann enkelt hemma mot Skärblacka
17 juni 2023 01:45
Fotboll

Linköping BK Kenty segrare efter walk over från Skärblacka

Linköping BK Kenty segrare efter walk over från SkärblackaLinköping BK Kenty segrare efter walk over från Skärblacka
10 juni 2023 16:57
Fotboll

Målfest för Björsäter borta mot Skärblacka

Målfest för Björsäter borta mot SkärblackaMålfest för Björsäter borta mot Skärblacka
18 maj 2023 12:53
Fotboll

Linghem vann uddamålsseger mot Skärblacka

Linghem vann uddamålsseger mot SkärblackaLinghem vann uddamålsseger mot Skärblacka
13 maj 2023 15:05
Fotboll

Målfest för Falerum borta mot Skärblacka

Målfest för Falerum borta mot SkärblackaMålfest för Falerum borta mot Skärblacka
11 maj 2023 20:47
Fotboll

Derby segrare efter walk over från Skärblacka

Derby segrare efter walk over från SkärblackaDerby segrare efter walk over från Skärblacka
5 maj 2023 21:17
Fotboll

Tallboda vann mot Skärblacka - trots underläge i halvtid

Tallboda vann mot Skärblacka - trots underläge i halvtidTallboda vann mot Skärblacka - trots underläge i halvtid
22 april 2023 19:10