Två dagar efter att flyget från Malaysia Airlines försvann på väg till Peking finns det ännu inga bekräftade spår efter planet.

Analyserna av oljespillet som påträffades i havet är ännu inte klara och det är därför för tidigt att säga om det kom från det saknade planet.

Thailändsk polis utreder en liga som misstänks handla med stulna pass efter att det framkommit att två passagerare reste med stulna pass på det saknade Malaysia Airlines-planet. Passen hade stulits i Thailand under de två senaste åren.

Biljetterna var bokade i Madrid 6 mars. Numren på e-biljetterna var i följd och bägge hade betalats med thailändsk valuta i semesterorten Pattaya. De var bokade med slutdestination Amsterdam respektive Köpenhamn.

Passagerarna som reste med stulna pass tycks ha haft asiatiska drag, rapporterar AFP.

Ministern säger att internutredning ska inledas för att fastställa vem som var i tjänst vid passkontrollen på Kuala Lumpurs internationella flygplats (KLIA) i samband med flighten MH370.

Kinas statliga medier riktar skarp kritik mot Malaysia och flygbolaget Malaysia Airlines för hur situationen med det saknade passagerarplanet hanteras.

Närmare två-tredjedelar av de 239 människorna ombord var kineser.

Malaysia Airlines aktie föll närmare 20 procent när börsen öppnade i Kuala Lumpur på måndagsmorgonen, skriver Wall Street Journal.