Mera

Cykla Vätternrundan 100 km eller Tjejvättern!

Vätternrundan
Sverige

Cykla Vätternrundan 100 km eller Tjejvättern!

Medlemmar i MERA får 20% rabatt!

Nu kan du som medlem i MERA anmäla dig till något av loppen VR100 km eller Tjejvättern med 20% rabatt. Gäller vid köp av minst två startplatser.

Datum: 8 juni 2024

Flyg fram med cykeln över slätten och upplev vidderna. Att träna för ett motionslopp är ett perfekt sätt att kickstarta våren och komma igång med träningen. Dessutom är det skonsamt och roligt. Så ta med en kollega, familjemedlem eller vän och få ett minne för livet.

Tjejvättern: Cykla själv eller ta med hela tjejgänget på en 100 kilometer lång utmaning som präglas av gemenskap och glädje, stumma ben i Ombergs backar och vacker natur längs Vättern. 

Vätternrundan 100 km: Loppet där det är möjligt att cykla vanlig cykel eller elcykel. Banan är densamma som Tjejvättern med vacker natur längs Vättern och Östgötaslätten. 

Båda loppen ingår i En Svensk Klassiker Tjej och En Svensk Klassiker Korta. Alla från 12 år har möjlighet att delta i loppen.

Så här bokar du:

  1. Logga in på Vätternrundans Mina Sidor.
  2. Välj vilket lopp ni vill cykla tillsammans - Tjejvättern 100 km eller Vätternrundan 100 km.
  3. Uppge rabattkoden VRTJ100km när ni kommer till kassan.
  4. Saknar ni cyklar? Boka hyrcyklar via ListNRide idag och hämta upp dem i Motala i juni.
  5. Vill ni ha hjälp med att komma i gång med träningen? Följ Vätternrundans kostnadsfria träningsprogram på Cykla.se.

Rabattkoden avser endast nybokningar och är giltig för loppen Tjejvättern 100 km och Vätternrundan 100 km t.o.m. 2024-05-20 och kan ej kombineras med andra rabatter. Begränsat antal platser till rabatterat pris så vänta inte för länge med din anmälan. 

Motala
Med reservation för felskrivning, slutförsäljning och eventuella förändringar.