11 oktober 2005 00:00
Svärtinge

Äntligen spaden i jorden för ny 51: a

5 juli 2005 00:00
Friidrott.Bågskytte. Bågskytten Daniel Nilsson från Motala vann Tjurskallejakten i Vetlanda överlägset. Hans delseger i HK 19-klassen var den sjunde för säsongen och Nilsson har med största sannolikhet säkrat segern i 3D-touren.FOTBOLL. BK Zeros 13-åringar gick obesegrade genom den stora Finspångscupen och stod för andra året i rad som segrare i sin åldersklass. I gruppspelet slog man Arboga med 4--1, Linghem med 16--0 och Svärtinge med 5--0. I semifinalen besegrades Kenty med 11-3 och finalen vann Zeros mot Lindö med 4--1.vindsurfing. Linköping Vindsurfingklubb njöt av solen i Karlstad i helgen. Niklas Brage blev kombinerad tvåa i U-21 klassen, Markus Brännström trea i klassen för yngre juniorer och Niclas Garplind slutade trea i ungdomsklassen i Sola cup.

Bra resultat av LGIF i Göteborg Daniel Nilsson över...

26 februari 2005 00:00
NORRKÖPING. En 33-årig man från Norrköping omkom vid en svår trafikolycka på torsdagsmorgonen på riksväg 51 vid Svärtinge mellan Norrköping och Finspång.