Stort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegernStort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegern

Linköping U besegrade Vingen på hemmaplanLinköping U besegrade Vingen på hemmaplan

Storförlust för Linköping AIS borta mot KFUM NorrköpingStorförlust för Linköping AIS borta mot KFUM Norrköping
15 mars 2024 21:31
Innebandy

Linköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot Åby

Linköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot ÅbyLinköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot Åby
Innebandy

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Hjulsbro mot Söderköping

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Hjulsbro mot SöderköpingTvå snabba mål i sista perioden avgjorde för Hjulsbro mot Söderköping
10 mars 2024 12:44
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM Norrköping

Förlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM NorrköpingFörlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM Norrköping
8 mars 2024 21:30
Innebandy

Linköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje perioden

Linköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje periodenLinköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje perioden
Innebandy

Äntligen seger för Linköping IBS mot Solfjäderstaden

Äntligen seger för Linköping IBS mot SolfjäderstadenÄntligen seger för Linköping IBS mot Solfjäderstaden
8 mars 2024 20:59
Innebandy

LiU AIF IBK vann toppmötet mot Rimforsa

LiU AIF IBK vann toppmötet mot RimforsaLiU AIF IBK vann toppmötet mot Rimforsa
Innebandy

Oavgjort för Hjulsbro mot Vingen på bortaplan

Oavgjort för Hjulsbro mot Vingen på bortaplanOavgjort för Hjulsbro mot Vingen på bortaplan
2 mars 2024 19:08
Innebandy

Storseger för Solfjäderstaden hemma mot Åby

Storseger för Solfjäderstaden hemma mot ÅbyStorseger för Solfjäderstaden hemma mot Åby
1 mars 2024 21:34
Innebandy

Linköping U tog revansch - 7-3 mot Söderköping

Linköping U tog revansch - 7-3 mot SöderköpingLinköping U tog revansch - 7-3 mot Söderköping
Innebandy

Målfest för Rimforsa borta mot Linköping IBS

Målfest för Rimforsa borta mot Linköping IBSMålfest för Rimforsa borta mot Linköping IBS
1 mars 2024 21:17
Innebandy

Seger för Hjulsbro - steg åt rätt håll mot Linköping AIS

Seger för Hjulsbro - steg åt rätt håll mot Linköping AISSeger för Hjulsbro - steg åt rätt håll mot Linköping AIS
26 februari 2024 09:10
Innebandy

Linköping AIS förlorare efter förlängning mot Vingen

Linköping AIS förlorare efter förlängning mot VingenLinköping AIS förlorare efter förlängning mot Vingen
25 februari 2024 14:06
Innebandy

Svårstoppade LiU AIF IBK fortsätter vinna - 14-6 mot Linköping IBS

Svårstoppade LiU AIF IBK fortsätter vinna - 14-6 mot Linköping IBSSvårstoppade LiU AIF IBK fortsätter vinna - 14-6 mot Linköping IBS